![]()
Produkt BIO
|
SKŁADNIKI
cukier z agawy* (95%), maltodekstryna* (5%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny cukier z agawy to doskonały zamiennik tradycyjnego cukru. Świetny jako dodatek do wypieków, deserów oraz słodzenia zimnych i gorących napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1603 kJ / 378 kcal
Tłuszcz - 0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 91 g,
w tym cukry - 86 g
Białko - 0 g
Błonnik - 7 g
Sól - 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informujemy, że wszystkie Twoje dane są chronione uwzględniając aktualne przepisy RODO. Korzystamy również z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Prawem Telekomunikacyjnym.
Administrator Danych, Polityka Prywatności.