Pasta al'a wątróbka ze smażoną cebulką 140g HEDI
PASTA AL'A WĄTRÓBKA ZE SMAŻONĄ CEBULKĄ 140g HEDI Naturkost
HEDI Naturkost GmbH opracowali wegańskie organiczne pasty do smarowania, które przekonują swoją recepturą: Na bazie czerwonej i brązowej soczewicy, wysokiej jakości naturalne składniki zapewniają produktom niepowtarzalny smak.
SKŁADNIKI: gotowane rośliny strączkowe* 63% (woda, brązowa soczewica górska*), tłuszcz kokosowy*, olej słonecznikowy*, prażona cebula* (cebula*, olej słonecznikowy*), sok z cytryny*, przyprawy*, syrop z agawy*, wędzona sól morska
*z kontrolowanych upraw ekologicznych
WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 1168 kJ/282 kcal,
Tłuszcz 22 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 12 g,
Węglowodany 11 g w tym cukry 2,3 g,
Białko 6,1 g,
Sól 1,6 g
Kraj pochodzenia: Niemcy
ALERGENY: Może zawierać śladowe ilości: glutenu, orzechów.
Brak recenzji produktu w tym momencie.
Musisz być zalogowany, żeby recenzować produkty.