PROSIMY CZEKAĆ...

Prosimy nie odświeżać przeglądarki...
Zdjecie Zobacz większe

VegeParmezan z truflami bezgl. BIO 200g Sayve

23,90 zł

Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać conajmniej 1 sztuk tego produktu.


Opis


Produkt BIO

produkt chłodniczy

bez dodatku cukru

Więcej informacji

VegeParmezan z truflami bezgl. BIO 200g Sayve

SKŁADNIKI
skrobia z pszenicy* (bez glutenu), woda, olej kokosowy*, mąka z ciecierzycy*  5,8%, pasta truflowa* 3,3% [pieczarki*, oliwa z oliwek extra virgin*, czarna trufla letnia* (Tuber Aestivum Vitt)* 6%, sól, pietruszka*, czosnek*, naturalny aromat], sól, cukier trzcinowy*, naturalne aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, czosnek w proszku* (*składniki ekologiczne)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1412 kJ/ 338 kcal; Tłuszcz: 20,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,1 g; Węglowodany: 36,6 g, w tym cukry: 0,5 g; Błonnik: 1,4g; Białko: 1,5 g; Sól: 1,69 g.

Może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy (orzech laskowy, orzech włoski, migdały, pistacje)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze poniżej 10 st. C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

Z uwagi na możliwość niezamierzonego przeniesienia składników alergennych podczas procesu produkcji, przetwarzania lub pakowania, każdy z oferowanych produktów może zawierać śladowe ilości składników powodujących alergie lub reakcje nietolerancji takie jak: zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny, mięczaki, łubin. Chyba że producent zadeklarował inaczej.

Opinie

Napisz opinię

VegeParmezan z truflami bezgl. BIO 200g Sayve

VegeParmezan z truflami bezgl. BIO 200g Sayve

Napisz opinię

Inne produkty w tej samej kategorii:

realizacja: virtualmedia.pl

Informujemy, że wszystkie Twoje dane są chronione uwzględniając aktualne przepisy RODO. Korzystamy również z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Prawem Telekomunikacyjnym.
Administrator Danych, Polityka Prywatności.