Budyń czekoladowy 55g Biovegan
BUDYŃ CZEKOLADOWY 55g Biovegan
Przygotowanie:
• 500 ml napoju roślinnego/mleka
• 2 łyżki (ok. 25 g) nierafinowanego cukru trzcinowego lub innego suchego słodzika
Zmieszaj ok. 100 ml płynu z zawartością torebki budyniu czekoladowego na gładką masę. Pozostały płyn zagotuj z wybranym suchym słodzikiem. Dodać wymieszany proszek budyniowy i gotować przez 2 minuty cały czas mieszając (w niskiej temperaturze). Następnie wlać budyń do miseczek i pozostawić do ostygnięcia.
SKŁADNIKI: skrobia kukurydziana, 22% kakao, 10,9% gorzka czekolada (masa kakaowa, masło kakaowe, 12% cukier z kwiatów kokosa), sól
WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 1626 kJ / 386 kcal,
Tłuszcze 10 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4 g,
Węglowodany 64 g w tym cukry 1,4 g,
Białko 5,8 g,
Sól 0,9 g
Brak recenzji produktu w tym momencie.
Musisz być zalogowany, żeby recenzować produkty.