Daktyle w gorzkiej czekoladzie 50g Doti
DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g Doti
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu
SKŁADNIKI: daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi*)], substancje glazurujące: guma arabska*, cukier*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %
WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 1782 kJ / 426 kcal,
Tłuszcze 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g,
Węglowodany 54 g w tym cukry 50 g,
Białko 4,1 g,
Sól 0 g
Kraj pochodzenia: Polska
Brak recenzji produktu w tym momencie.
Musisz być zalogowany, żeby recenzować produkty.