Masło kakaowe BIO RAW 250g Health Link
MASŁO KAKAOWE BIO RAW 250g Healt Link
Masło kakaowe wytwarza się z prasowanego surowego kakao, które jest ekstrahowane z nieprażonych ziaren kakaowych "Criollo" hodowanych w warunkach upraw ekologicznych. Prasowanie prowadzi się w niskiej temperaturze aby nie utracić istotnych substancji odżywczych i enzymów. Masło kakaowe posiada lekko brązową barwę oraz delikatny i bardzo przyjemny kakaowy aromat. Można go używać w kuchni do smażenia i pieczenia "mięs", przygotowywania ciast, deserów, ciasteczek, lodówi innych potraw. Masło kakaowe wykorzystywane jest do produkcji czekolady. Jest to również doskonały środek naturalny w codziennej pielęgnacji skóry - zmiękcza i nawilża skórę i ma wspaniałe właściwości regeneracyjne.
SKŁADNIKI: 100% kakaowe masło BIO
Brak recenzji produktu w tym momencie.
Musisz być zalogowany, żeby recenzować produkty.