Mieszanka na ciasto kruche bez glutenu 200g Celiko
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA KRUCHEGO BEZGLUTENOWA 200 g - Celiko
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. GLUTEN i fenyloalanina).Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek
SKŁADNIKI: skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól
WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 1515 kJ / 362 kcal,
Tłuszcze 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g,
Węglowodany 87 g w tym cukry 26 g,
Białko 1,7 g,
Sól 0,01 g
Kraj pochodzenia: Polska
Brak recenzji produktu w tym momencie.
Musisz być zalogowany, żeby recenzować produkty.
